SUPPLEMENT TERBAIK MALAYSIA UNTUK KESIHATAN

Sejak akhir-akhir ini kita dilambakkan oleh pelbagai jenis produk kesihatan dan kecantikan yang muncul bak cendawan tumbuh pada setiap hari.Semua pengusaha produk kecantikan dan kesihatan berlumba-lumba memberikan servis  dan layanan yang terbaik terhadap pelanggan mereka.Namun begitu,alangkah sedihnya kerana terdapat sesetengah pengusaha produk kecantikan telah menggunakan bahan kimia yang terlarang dalam produk mereka bagi mendapatkan hasil yang memberangsangkan.Hasilnya,yang menjadi mangsa adalah para pengguna itu sendiri.

Rangkaian produk Shaklee

Justeru,sebagai pengguna kita  perlulah berhati-hati dan menyelidik terlebih dahulu tentang sesuatu produk sebelum menggunakannya.Hal ini kerana,yang merana itu adalah diri kita sendiri.Sebelum nasi menjadi bubur, lebih baik kita mengambil langkah berjaga-jaga terlebih dahulu.Bak kata pepatah “Dah terhantuk baru nak terngadah”.Produk yang menjadi pilihan saya  ialah Shaklee.Saat pertama kali saya menggunakan produknya iaitu vitamin c saya dah mula jatuh cinta dengannya.Saya merasakan bahawa produk ini selamat dan yakin untuk digunakan..Haa,saya pasti masih ada lagi yang belum mengenali produk ni kan?Anda semua mesti nak tahu kan sebab apa saya memilih Shaklee ni sebagai produk kesihatan dan kecantikan.Haa,meh saya cerita kat korang semua.

 

Produk Pembersih Rumah
 

1)Profile company

 Untuk pengetahuan korang semua,company Shaklee ni diasaskan oleh Dr. Forrest C Shaklee.Produk pertama yang telah beliau hasilkan ialah multi vitamin (vitalized minerals).Setelah 41 tahun vitamin tersebut dipasaran barulah beliau menubuhkan syarikat.Lihatlah betapa telitinya Dr Forrest dalam memerhatikan keberkesanan produknya terlebih dahulu sebelum membina syarikat sendiri.Sebab itulah produknya berusia hampir 100 tahun berbanding syarikatnya yang baru berusia 60 tahun.Shaklee juga merupakan Syarikat nutrisi semulajadi di Amerika Syarikat dan menjadi jenama paling dipercayai di dalam industri nutrisi.

 

2)Produk

Shaklee merupakan sebuah produk kesihatan yang mempunyai pelbagai rangkaian produk.Sejajar dengan tagline Shaklee itu sendiri Always Safe,Always Work and Always Green,Shaklee telah melaburkan hampir RM 1 BILLION  (USD 300 JUTA) dalam menjalankan ujikaji terhadap penyelidikan dan pembangunan.Sebab itulah produk Shaklee ni selamat dan yakin untuk digunakan tanpa ragu-ragu.Shaklee ni adalah antara syarikat yag cabar produk sendiri.Sehinggakan botol vitamin tu sendiri pon diorang buat kajian sama ada ia boleh masuk dalam mulut baby atau tak.Nampak tak betapa telitinya mereka dalam memastikan produk mereka ni selamat digunakan oleh pengguna.

 

Nutriwhite Shaklee
 

Apa yang dilakukan oleh Shaklee ni,tak semua sanggup dilakukan oleh company lain dalam melaburkan duit untuk melakukan ujian klinikal terhadap sesuatu produk.Lebih 100 000 ujian kualiti tahunan telah dilakukan oleh Shaklee dan hampir 350 ujian saringan bahan berbahaya dibuat bagi setiap bahan baru.Shaklee juga mempunyai lebih 65 orang saintis yang dilantik untuk menjalankan ujikaji terhadap produk yang mereka hasilkan.

 

3)Jualan berulang

 Melalui produk Shaklee juga,kita boleh menjana pendapatan.Maklumlah,dengan zaman sekarang ni banyak perkara memerlukan duit.Jadi,Shaklee membuka ruang dan peluang yang seluasnya  kepada masyarakat untuk berbisnes dengan menjual produk-produk Shaklee.Apa yang menariknya ialah,Shaklee tak pernah culas dalam membayar bonus bagi setiap Pengedar Produk Shaklee yang telah bertungkus-lumus menjual produk Shaklee pada setiap bulan.Haaa,best ke best.

Jadi,apa tunggu lagi.Kepada anda yang tidak pernah mencuba lagi produk Shaklee ni meh lah pakat cuba.Pasti anda tidak kecewa dan akan berasa ingin mencubanya berkali-kali lagi.Kita semua pasti menginginkan kesihatan yang baik dalam melaksanakan tugasan seharian dan ia menuntut kita untuk mengambil supplement tambahan agar badan kekal sihat dan bertenaga.

Kepada anda yang berminat ingin membeli mana-mana produk Shaklee,ayuh dapatkannya dari ahli Superstarz family.Kerana apa?Kerana kami dibimbing oleh pakar nutrisi dan doktor yang berpengalaman hampir 20 tahun dalam Shaklee.

#Superstarzfamily

#Shakleekuantan

0135612253(SID Hafsah)